Blog

Blogopslag

Det er da egentlig meget sødt, eller hvad?

Af Lovlas blog team

Det hører til sjældenhederne at noget kan være mere rosenrødt end starten på et nyt romantisk og seriøst forhold. Igennem historien har vi endda skrevet utallige eventyr om emnet, for at indkapsle magien, bag den komplette overgivelse i at falde dybt for et andet menneske. Men i dette fald, ryger fornuften nogle gange med i svinget og står i baggrunden til fordel for lyserøde hjerter, der skygger for de små irritationer.

Der er bare det finurlige, ved de små ting: De har det med hurtigt at få vokseværk og ende med at agere fuldvoksen elefant i porcelænsbutik, hvis man lader dem vokse.

Det handler med andre ord om, at du skal være ret afklaret omkring, hvor dine grænser går. Hvad, der kan virke sødt og charmerende i starten, kan gå hen og hænge dig umanerligt langt ud af halsen efter et stykke tid.

Kærlighed gør blind

Din hjernekemi ændrer sig for fuld smadder, når du møder et menneske, du bliver glad for. Når din hjerne svømmer over med oxytocin, bliver du væsentligt mere ukritisk. Du er faktisk slet ikke i kontakt med virkeligheden, for at sige det mildt, hvilket kun bekræftes af mængden af enhjørninger og fuglefløjt du pludseligt omgives af.

Der er dog lige nogle ting, du bør have hånd i hanke med: For har du ikke gravet så dybt i den anden persons interesser, holdninger, general måde at leve på, inden din hjerne besluttede sig for at køre dig rundt i manegen, er det nok en god idé at få de mest basale ting på plads;

Er du eksempelvis typen, hvor det betyder noget, hvor krydset ender henne på stemmesedlen, er du i fuld gang med at anskaffe dig et kæledyr, eller helt vild med keramik og pileflet, skal du nok lige stikke en finger i jorden og finde ud af, om der er nogle alvorlige uoverensstemmelser i forhold til de ting. Men altså, hvem kan ikke lide pileflet?

Fra rutine-clash til rummelighed

Vi siger selvfølgelig ikke, at du skal gå fuld petitesse-rytter, men der er nogle ting som kan gå hen og blive til lidt for store nullermænd i det fremtidige forhold. Har du det eksempelvis lettere stramt med at snavset tøj åbenlyst behandles som en levende organisme, der selv finder vej til vasketøjskurven, eller at der tilsyneladende problemfrit ligger et Taj Mahal af en opvask i køkkenet, er det nok en god idé at italesætte den slags.

Vi har givet dig Mit ideelle match, for undgå de fleste uønskede overraskelser, men mest for at du kan komme tættere på dem, med de kvaliteter du går efter i en kæreste. Du bør dog stadig have øje for, hvad der er ret og rimeligt. At gå ind med intentionerne om totalt re-designe den person, du er blevet vild med, skal du nok lige overveje en ekstra gang - eller rettere sagt: holde dig helt fra.

Når irritationerne, der hører til småtingsafdelingen melder sin ankomst, så husk, at den snørklede vej til et solidt forhold er brolagt med sans for rimelige kompromisser, tolerance og rummelighed. Så vi håber du har husket praktisk fodtøj.