Blog

Blogopslag

Sådan tyder du om din date er værd at beholde

Af Lovlas blog team

Spændingen er stor og sommerfuglene i maven er mange, når man forlader de første par dates og kan mærke at kemien bare sidder i skabet. Men hvad så nu? Erfaring har lært os at kærlighed kan gøre blind, så vi tør næsten ikke tro på at det kan være så godt. Hvordan ved man om man har mødt sit perfekte match? Det der med at spå ind i fremtiden, har aldrig vist sig at være en særlig sikker hest at spille på. Derfor er der heldigvis andre indikatorer, der kan fortælle dig om der er grobund for at få kærlighed til at blomstre.

Hjertevarme

At være hjertevarm, er ikke noget du kan se udefra. Det et karaktertræk der kommer til udtryk blandt andre mennesker, når man får mulighed for at udvise empati og medfølelse. Læg derfor mærke til, hvordan du bliver mødt når du deler ud af dig selv. Bliver du mødt med nærvær og sympati, kan du regne med at du har at gøre med en hjertevarm person.

Står på egne ben

Der virker til at være et misvisende stigma omkring udtrykket “en uafhængig person” som værende en, der ikke har brug for andre. Men uafhængighed er tegn på selvtillid og ro. En person med egne meninger og synspunkter, vil holde jeres samtaler interessante. De er intellektuelt udfordrende og nysgerrige efter verdens måder at anskue ting på. En date der kan åbne dine øjne for nye perspektiver og være interesseret i dem, du selv kan vise, er der god grund til at se igen.

Charme, selvtillid og lækkert hår

Inden der går erotik i tankerne, så handler det ikke kun om udseende, bestemt kropstype eller hvor stort et sex drive man besidder. Men at være sexet er en holdning. Det er en åbenhed og evnen til fuldt ud at give sig selv i de private og intime øjeblikke på de måder, der giver mest mening for jer - om det er et blink igennem rummet til en fest eller at flette fingre på turen i Netto. Det handler ikke om, hvordan du ser ud. Det handler om, hvordan du connecter på et højere niveau med en anden person.

Kontakten til det indre legebarn

Hverdagen er fuld af trættende forpligtelser. For nogle kan det nærmest føles som et hamsterhjul med langsom motor med arbejde, regninger og huslige pligter. Jovist skal der ogå være plads til alvor i et forhold, men det bør ikke stå på listen over ting der bare skal overstås. Et forhold skal også kunne bære seriøse stunder, men at være sammen med en, der er i stand til at være legende og sjov, er altafgørende for at holde balancen. En person der ikke tager sig selv for højtidelig, en der kan løfte stemningen og tænde op for kærlighedsfesten, når lejligheden passer. Det er guld værd.

Forelskelse er en abstrakt størrelse. Når alt kommer til alt, at det vigtigt at gå med sin mavefornemmelse og mærke efter om man klikker med hinanden. Alle har forskellige karaktertræk, der kan vække sommerfugle i maven, og ligeledes er det ikke alle følelser, der kan kalkuleres ud fra en tjekliste. Men disse punkter er et rigtig godt sted at starte rejsen. Rigtig god fornøjelse.