Blog

Blogopslag

Sådan fremstår du bedst på din profil

Af Lovlas blog team

Du har måske ikke gjort dig de store tanker om hvordan du tager dig ud på din profil. Men det netop her, du har muligheden for at vise andre, hvor godt et match du kunne være. Derfor har Lovlas eksperter samlet de vigtigste detaljer, for at komme godt i gang:

Dit profilbillede: Det vigtigste førstehåndsindtryk

1. Vis den bedste version af dig

Undgå alle former for distraktioner. Tag et billede der viser dig klart og tydeligt, hvor du ser naturlig ud og hold dig fra at posere for meget.

2. Det skal kun være dig på billedet 

Det kan være et aktivitetsbillede, men lad vær med at inkludere andre mennesker. Dit ansigt skal være tydeligt og mindst ét af dem skal være et billede hvor din overkrop også er med.

3. Brug kontraster og rolig baggrund

Vis et billede af dig selv, hvor du virkelig er iøjenfaldende, ved brug af kontrastfarver og en baggrund, der ikke stjæler fokus. Det kan fx. være en pangfarvet kjole eller skjorte op imod en stille baggrund, såsom en rolig havudsigt. Et billede fuld af kontrastfarver er meget svært at glemme.

Billeder i dit album: Fortæller din historie i billeder

1. Dine billeder skal fortælle DIN historie 

Vis dig selv med det du elsker at lave. Så vil din entusiasme skinne igennem og man vil automatisk kunne se glæden i dine øjne og få lysten til at blive en del af det.

2. Undgå gentagelse og misforståelser

Tiden er begrænset, så undgå at vise de samme billeder, eller noget der kan misfortolkes såsom bar overkrop, at du vælter rundt i alkohol eller hvor du står tæt med det andet køn.

3. Væk nysgerrigheden

Vis dig i omgivelser andre kan genkende og relatere til. Så er det nemmere at vække nysgerrigheden. Så du fx. sidste landskamp på storskærm på rådhuspladsen eller har du været ved en populær rejsedestination? Vis det. Det giver modparten lysten til at skrive den første besked.

Din profilbeskrivelse: Tilføjer sjæl og personlighed til dine billeder

1. Hvem er du? Hvad kan du lide? Hvad søger du?

Din beskrivelse skal agere forstørrelsesglas ind til din verden, hvordan du ser den og hvad du drømmer om. Gør det kort og udvælg 1-3 ting, der er med til at definere dig, og uddyb hvorfor.

2. Anvend et positivt og beskrivende sprog uden stavefejl

Skil dig ud fra mængden med et originalt sprog der afspejler din personlighed. Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken, men fokuser på at modparten skal blive nysgerrig på mere. Stavefejl er den andenstørste turnoff, efter dårlig hygiejne, så hold dig væk fra det.

3. Brug humor og giv modparten motivationen til at starte samtalen

Nu har modparten undersøgt din profil og synes du virker til at være en interessant person. Men hvordan overbeviser du dem en sidste gang? Brug din humor og giv dem noget, der gør det rigtig nemt at sende den første besked, ved at runde din beskrivelse af med et sjovt spørgsmål eller et statement. Spørg fx. om de er til ananas på pizza eller ej.