Blog

Blogopslag

Huskelisten til langdistanceforholdet

Af Lovlas blog team

Internettet har gjort afstanden i langdistanceforhold en anelse kortere og dermed lidt nemmere. Nu er det ikke fordi de danske sletter ligefrem breder sig over flere kontinenter. Vi hygger os i vores lille land. Men det er nu omfangsrigt nok til, at der kan være en irriterende stor afstand i et langdistanceforhold, inden for Danmarks grænser. Lad os tage et kig på hvordan man manøvrerer sådan en slags omstændighed og hvordan man får mest ud af det.

Hvad bør du overveje?

  • Langdistanceforhold er ikke kun forbeholdt dem, der mødes online, men kan opstå mellem ethvert par, der bor langt væk fra hinanden. Kærlighed med stor afstand kan ske i alle aldre og på forskellige stadier i livet. Det kan være din første kærlighed eller genfundet flirt efter et endt forhold. You name it.

  • Kærlighed er ikke begrænset af afstand. Der findes mange lykkelige kærlighedshistorier fra par, med forskellige baggrunde og ophav. Vi vil endda gå så langt at påstå, at hvis man som par har klaret udfordringen i at være langt væk fra hinanden, kan man klare det meste, hvis man en skønne dag flytter sammen og kommer til at dele adresse.

Hvordan opnår du et lykkeligt langdistanceforhold?

  • Husk at fokusere på det store billede, som en skønne dag, er at bo under samme tag. Husk at hvor I er nu, er bare et mellemstop og en overgangsfase.

  • I stedet for at spilde tiden på at gruble og slå tvivl over fremtiden og hvad den bringer, bør du hellere nyde de positive aspekter af denne specielle situation. Når du er sammen med venner og familie, er du 100% tilstede og forventningsglæden er gigantisk stor, hver gang du mødes med din kæreste.

  • Det er vigtigt at holde kontakten hver dag, for at vedligeholde en stabil kommunikation. Du har rig mulighed for at kommunikere igennem flere platforme. Det væsentlige er bare at opretholde en kontinuerlig strøm at søde kærlighedsbreve i løbet af dagen.

  • Gør lidt ekstra ud af at vise din kæreste forskellige bidder af din hverdag. I kan snildt se film sammen på det samme tidspunkt, lave den samme ret eller læse den samme bog. Find på ting I begge har interesse for, og del glæden.

  • Et langdistanceforhold kræver en del tillid imellem hinanden. Det faktum at man er langt væk fra hinanden, kombineret med tvivl, kan ødelægge enhver romantisk stemning. Det er derfor ekstremt vigtigt at man er så ærlige med hinanden som muligt, Gem aldrig på sandheden, om den er risikofuld eller ej.