Blog

Blogopslag

Derfor vil en kæreste aldrig gøre dig glad

Af Lovlas blog team

Vi kender alle devisen, og vi har endda selv før nævnt at, “forventningsglæden er den største”, og man må sige at man som single, om noget har det med at drømme sig væk i fremtidsperspektiver og forventninger til den søde kæreste, der venter i fremtiden. Tanken om at være tæt med en anden og nyde livet, har det med at være et godt argument for at sætte skub i handlekraften og lede aktivt efter øjestenen på den hvide hest.

Så hvad bedre at gøre, når man nu alligevel bruger de sociale medier, som tidsfordriv i s-toget, end spejle sig i, de par, der flittigt kaster omkring sig med fantastiske feriebilleder, der ikke har fået for lidt med filter-funktionen? Aah ja, hvilken eufori det er, at scrolle igennem Instagrams score-katalog af smilende kærestepar, der nyder søndagsbrunch, eller lige har modtaget nøglerne til den nye lejlighed, med dertilhørende hundehvalp, der allerede kan give pote. Eller hvad med selfiet, hvor fyren ømt kysser sin flotte kæreste på panden, imens hun griner?

Nej vel? Ironien har været tyk nok til du kan se hvor absurd det lyder, men lad os alligevel skære det ud i pap:

Du har direkte kurs mod lykke-afgrunden, hvis du har det med at ty til Instagram eller andre sociale medier, når du skal validere og sammenligne dig selv med andre. Det gælder sådan set i alle henseender af livet og ikke kun i kærlighed, men i alt du foretager dig.

Vi ved at det er umådelig nemt at få de grå hverdagsting, til at ligne en romantisk Kinder-mælkesnitte reklame med ekstra filter på, men alt der skinner er ikke guld. Det er fake news, når du ser en profil fyldt med de mest strålende misundelsesværdige kissemisse-love-you-forever-par, på Instagram eller Youtube, for den sags skyld.

Vi vil faktisk gå så langt at påstå, at de par du ser med deres Colgate smil og lækkert hår, også har dage, hvor den anden står op med det forkerte ben ud af sengen, og skænderiet allerede starter fra morgenstunden. De dage, hvor der opstår jalousi, det roder i hele lejligheden og luften er tyk af dårlig stemning.

Så, for guds skyld, hold nallerne fra tanken om at dit kommende forhold, vil ligne det du ser på Instagram. Du giver din kommende kærlighed, umådelig strenge krav til det perfekte forhold, hvis du kun ser ham/hende med filter på. Og når ja, vigtigst af alt: Du spiller hasard med din egen lykke, ved konstant at sammenligne dig med glansbilleder.

Du er nok og du er dejlig som du er.